Όροι χρήσης

Η επιχείρηση ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΙΚΕ διατηρεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kafesananiadi.gr.

Επωνυμία: ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΙΚΕ
E-mail: info@kafesananiadi.gr
ΑΦΜ: 999867935
Διεύθυνση: Ομονοίας 67 & ‘Ιωνος Δραγούμη 17, 65302 Καβάλα
Τηλέφωνο: 2510 222358

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kafesananiadi.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης. O χρήστης οφείλει να διαβάσει τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους.
Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές.

1. Γενικοί Όροι

Το www.kafesananiadi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.kafesananiadi.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Προϊόντα & Πληροφορίες

Το www.kafesananiadi.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων αποτελούνται από την αξία του προϊόντος και τον ανάλογο Φ.Π.Α. Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής των τιμών μας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν ύπαρξη τυπογραφικών λαθών που υπάρχουν στις περιγραφές ή τιμή των προϊόντων.
Διατηρούμε ρητώς το δικαίωμα να διορθώσουμε τα οποία τυχόν λάθη εκ παραδρομής υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Εφόσον ολοκληρωθεί παραγγελία η οποία περιλαμβάνει προϊόν με λανθασμένη τιμή, θα σας ενημερώσουμε είτε να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία με τη διορθωμένη σωστή τιμή είτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

3. Περιορισμός ευθύνης

To www.kafesananiadi.gr δε μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί τυχόν μη διαθεσιμότητάς τους.
Το www.kafesananiadi.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελμένων προϊόντων και για πληροφορίες που το ίδιο δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου του.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα τoυ www.kafesananiadi.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδεχομένως παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα για μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.kafesananiadi.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της «ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΚΕ». Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από την «ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΚΕ», συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΚΕ». και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΚΕ» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΚΕ» ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΚΕ» ή/και του www.kafesananiadi.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.kafesananiadi.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.kafesananiadi.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.kafesananiadi.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή/μέλος στo www.kafesananiadi.gr είναι εμπιστευτικές, τo www.kafesananiadi.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.
Στην περίπτωση που το www.kafesananiadi.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.kafesananiadi.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τη μεταξύ μας επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών και την αντίστοιχη διασφάλιση της λειτουργίας τους και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα πολιτική απορρήτου.

8. Υπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

α) Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος και εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας δύναται να γίνει επιστροφή της παραγγελίας ή μέρος αυτής, εφόσον δεν υπάρχει παραβίαση της συσκευασίας του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχθεί το επιστρεφόμενο είδος σε περίπτωση μη χρήσης της συγκεκριμένης συσκευασίας. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

β) Σε περίπτωση διαπίστωσης ελαττωματικού προϊόντος κατά την παραλαβή του, η εταιρία μας θα προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μη οικονομική επιβάρυνση εξόδων αποστολής είναι η επιστροφή του προϊόντος από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΙΚΕ

Και στις δυο περιπτώσεις οφείλετε να συμπεριλάβετε αντίγραφο της απόδειξη λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου για την νομιμοποίηση του δικαιώματος της αγοράς σας.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.

Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση
Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε:
α) προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
β) Στα προϊόντα της κατηγορίας Make Your Coffee

9. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
α) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2510 222358 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
β) Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2510 222358 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού μας τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.